söndag 2 september 2012
Polkabeta carpaccio
En enkel vegetarisk förrätt för 2-3 personer. Super fint
2 polkabetor
1 morot
Alternativ 1:
flingsalt
olivolja
balsamvinäger
Persilja
Alternativ 2:
1 kruka Basilika
1 dl olivolja
1 vitlöksklyfta
3 msk pinjenötter
1 dl riven parmesan
Skala och skiva polkabetan och moroten fint i en mandolin. Välj ut de finaste skivorna och lägg de runt hela tallriken. Välj några morotsskivor att blanda i för att bryta färgen.
Alternativ 1: Smula flingsalt runt hela, ringla olivolja och balsamvinäger på alla skivorna och strö ut lite persilja. Klart!
Alternativ 2: Mixa alla ingredienser till pesto såsen utan osten, den rör vi ner när allt annat är mixat och klart. Dutta ut pesto över skivorna. Klart!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar